Szállítás - átvétel

Személyesen zuglói üzletünkben, nyitvatartási időnkben(H.-Cs.: 9-16 óra az átvétel díjmentes.
Fizetés módja: készpénz vagy előre átutalás
 
MPL  futárszolgálat által kézbesítve Magyarország teljes területére utánvéttel. Az MPL (Magyar Posta Logisztikai üzletága) futárszolgálat szállítás ideje az esetek döntő részében 1 munkanap. SMS-ben vagy emaiben értesítenek előzetesen a szállításról. 2 alkalommal kísérlik meg a kézbesítést. Az első után értesítést hagynak a postaládában telefonszámmal, ahol lehet egyeztetni a második alkalom időpontjáról. Ha második alkalommal sem sikerül kézbesíteni a csomagot, akkor értesítést hagynak az átvétel helyéről. Ez általában a legközelebbi postahivatal.  Fontos, hogy olyan címet adjon meg szállításnál, ahol a postás megtalálja önt. A  rossz címzésből eredő sikertelen kézbesítési kisérletet a vevőnek kell megtéríteni. Az MPL a csomagokat 8-17 óra között szállítja munkanapokon.
A szállítási díj országosan bruttó 1.600,- Ft

Fontos: a postás/kézbesítő nem telefonál a kézbesítés előtt, nem lehet behatárolt időpontra kérni (pl. 8-12 óra között vagyok az irodában). A kis csomagokat a leveles postás kézbesíti.

MPL futárszolgálat - előre utalás: ez esetben előre utalással fizetheti ki a rendelése ellenértékét. A pénz számlánkra beérkezése után a megrendelését elkészítjük és postázzuk Önnek. A menete megegyezik az MPL futárszolgálat pontban leírtakkal.
Az előre utalásos szállítási díj országosan bruttó 1.300,- Ft