FIGYELEM!

Vállalkozásunk határozatlan ideig
nem üzemel.
Megrendeléseket nem fogadunk! 

 

-

Megrendelés - személyes átvétel, házhoz szállítás

Megrendelés: kizárólag a webáruházunkban

A webshopban megrendelt termékeket az alábbi módokon tudja átvenni:

MPL futárszolgálat által kézbesítve Magyarország teljes területére utánvéttel.
Készítés ideje 1-3 munkanap.
Az MPL (Magyar Posta Logisztikai üzletága) futárszolgálat szállítás ideje az esetek döntő részében 1 munkanap. SMS-ben vagy emaiben értesítenek előzetesen a szállításról. 2 alkalommal kísérlik meg a kézbesítést. Az első után értesítést hagynak a postaládában telefonszámmal, ahol lehet egyeztetni a második alkalom időpontjáról. Ha második alkalommal sem sikerül kézbesíteni a csomagot, akkor értesítést hagynak az átvétel helyéről. Ez általában a legközelebbi postahivatal. Fontos, hogy olyan címet adjon meg szállításnál, ahol a postás (MPL) megtalálja önt. A rossz címzésből eredő sikertelen kézbesítési kisérletet a vevőnek kell megtéríteni. Az MPL a csomagokat 8-17 óra között szállítja munkanapokon.
A szállítási díj országosan bruttó 2.400,- Ft Fontos: a postás/kézbesítő általában nem telefonál a kézbesítés előtt, nem lehet behatárolt időpontra kérni (pl. 8-12 óra között vagyok az irodában).

MPL futárszolgálat - előre utalás:
Készítés ideje 1-3 munkanap.
Ez esetben előre utalással fizetheti ki a rendelése ellenértékét. A pénz számlánkra beérkezése után a megrendelését elkészítjük és postázzuk Önnek. A menete megegyezik az MPL futárszolgálat pontban leírtakkal.
Az előre utalásos szállítási díj országosan maximum bruttó 1.600,- Ft - bizonyos esetlekben 800 Ft - (komplett bélyegző vagy tábla rendelése és 5000 Ft kosárérték felett!)