Megrendelés - személyes átvétel, házhoz szállítás

Megrendelés: legolcsóbb, legegyszerűbb módja a webáruházi megrendelés. Ez esetben akciós, kedveméznyes árakat biztosítunk.
Megrendelését leadhatja e-mailben is, de ez esetben már nem tudjuk a webshopban elérhető kedvezményeket biztosítani!
Megrendelését személyesen is leadhatja üzletünkben, de ez esetben sem tudunk kedvezményes árakat adni.
A webshopban megrendelt termékeket az alábbi módokon tudja átvenni:

Személyesen zuglói üzletünkben, kizárólag előre egyeztetett időpontban:  díjmentes.


Fizetés módja: készpénz, bankkártya vagy előre átutalás

Házhoz szállítással:
MPL  futárszolgálat által kézbesítve Magyarország teljes területére utánvéttel. Az MPL (Magyar Posta Logisztikai üzletága) futárszolgálat szállítás ideje az esetek döntő részében 1 munkanap. SMS-ben vagy emaiben értesítenek előzetesen a szállításról. 2 alkalommal kísérlik meg a kézbesítést. Az első után értesítést hagynak a postaládában telefonszámmal, ahol lehet egyeztetni a második alkalom időpontjáról. Ha második alkalommal sem sikerül kézbesíteni a csomagot, akkor értesítést hagynak az átvétel helyéről. Ez általában a legközelebbi postahivatal.  Fontos, hogy olyan címet adjon meg szállításnál, ahol a postás (MPL) megtalálja önt. A  rossz címzésből eredő sikertelen kézbesítési kisérletet a vevőnek kell megtéríteni. Az MPL a csomagokat 8-17 óra között szállítja munkanapokon.
A szállítási díj országosan bruttó 1.900,- Ft

Fontos: a postás/kézbesítő általában nem telefonál a kézbesítés előtt, nem lehet behatárolt időpontra kérni (pl. 8-12 óra között vagyok az irodában).

MPL futárszolgálat - előre utalás: ez esetben előre utalással fizetheti ki a rendelése ellenértékét. A pénz számlánkra beérkezése után a megrendelését elkészítjük és postázzuk Önnek. A menete megegyezik az MPL futárszolgálat pontban leírtakkal.

Az előre utalásos szállítási díj országosan maximum bruttó 1.600,- Ft