FIGYELEM!
Üzletünk ideiglenesen zárva tart.
Megrendeléseket jelenleg nem fogadunk!
Nyitás a járványveszély elmúlása után várható.
Megértésüket köszönjük!

GYIK

Kérhetem a vásárlásom személyes átvétellel?
Igen, amennyiben szeretné személyesen átvenni a megrendelt árut, azt nyitvatartási időnkben (H-Cs.: 10-16, ebédidőben zárva: 12:00-12:30) teheti meg.

Rendelhetek személyesen az üzletükben is?
Természetesen rendelését leadhatja üzletünkben is, hiszen ez nem csak egy webáruház, hanem egy 1995 évben nyitott bélyegző szaküzlet. Akár a készítést is megvárhatja, ez általában kb. 5 percet vesz igénybe kérésének megfelelően. Jó azonban tudni, hogy webáruházas rendelés esetén számos kedvezményt találhat, ezek kizárólag az online felületen érhetők el.

Vásárolhatok hitel/bankkártya nélkül?
A vásárláshoz nincs szükség semmire, a rendelése ellenértékét átvételkor kell megfizetni készpénzben, bankkártyával  vagy előreutalás esetén banki átutalással.

Vásárolhatok hitel/bankkártyával üzletükben?
Üzletünkben fizethet bankkártyával/hitelkártyával.

Szeretnék kész tervet küldeni, hogyan tehetem?
A termékoldalon talál fájl küldési lehetőséget, rendelésével együtt megkapjuk a feltöltött anyagot.

Gyorsan száradó festékkel szeretném használni bélyegzőm, tehetem?
Igen, az általunk készített bélyegzőgumi használható oldószeres bélyegzőfestékekkel is. Szemben a polimeres gumikkal, amelyeket szétmar az ilyen festék, ezek a gumik bírják az ilyen igénybevételt. Ebben az esetben blanco (üres, festék nélküli) filc párnával kell kérje bélyegzőjét és vásároljon hozzá gyorsanszáradó festéket.

Milyen gyorsan készül el a bélyegzőm?
A bélyegzőkészítés alapideje is nagyon gyors, nyitvatartási időnkben 4 órán belüli. Ez az elméleti maximum, de az esetek túlnyomó részében ennél lényegesen korábban átvehető az elkészült bélyegző. Gyakorlatilag azonnal készítjük a bélyegzőket, érkezés sorrendjében, mivel szerencsére üzletünk igen népszerű és rengeteg a megrendelés, így nem hazudjuk azt, hogy azonnal el is fog készülni, de garantáljuk, hogy 4 órán belül átvehető lesz az (természetesen ez nyitvatartási időnkön belül számolandó. Értsd: ha 15 órakor rendeli meg bélyegzőjét és igazolja vissza nekünk, hogy készíthetjük, akkor azt előre láthatólag másnap 13 óráig legyártjuk).
Azonban, ha Önnek nagyon sürgős a bélyegző készítés és biztosan kézhez akarja kapni perceken vagy órákon belül, akkor célszerű az 5 perces opciót választani, amelynek felára bruttó 1.000,- Ft. Ez garantálja Önnek, hogy bélyegzője elsőbbséggel készüljön el, a visszaigazolás után nagyjából 5 perc múlva már átvehetők ezen bélyegzők (az 5 perc bélyegzőnkként értendő!). Ez esetben is előfordulhat kisebb késés, mivel sokszor többen is ilyen opciót kérnek egy időben, de hála a 20+ éves gyakorlatnak és profizmusnak, olyankor is elkészülnek a bélyegzők szinte azonnal.