FIGYELEM!
Üzletünk június 25.  hétfőtől 1 hétig 
ZÁRVA tart!
Nyitás: július 2. hétfő
 

GYIK

Kérhetem a vásárlásom személyes átvétellel?
Igen, amennyiben szeretné személyesen átvenni a megrendelt árut, azt nyitvatartási időnkben (H-Cs.: 9-16, P.: 9-13) teheti meg.

Rendelhetek személyesen az üzletükben is?
Természetesen rendelését leadhatja üzletünkben is, hiszen ez nem csak egy webáruház, hanem egy 1995 évben nyitott bélyegző szaküzlet. Akár a készítést is megvárhatja, ez általában kb. 5 percet vesz igénybe kérésének megfelelően. Jó azonban tudni, hogy webáruházas rendelés esetén számos kedvezményt találhat, ezek kizárólag az online felületen érhetők el.

Vásárolhatok hitel/bankkártya nélkül?
A vásárláshoz nincs szükség semmire, a rendelése ellenértékét átvételkor kell megfizetni készpénzben vagy előreutalás esetén banki átutalással.

Vásárolhatok hitel/bankkártyával üzletükben?
Üzletünkben jelenleg csak készpénzfizetésre van lehetőség.

Szeretnék kész tervet küldeni, hogyan tehetem?
A termékoldalon talál fájl küldési lehetőséget, rendelésével együtt megkapjuk a feltöltött anyagot.

Gyorsan száradó festékkel szeretném használni bélyegzőm, tehetem?
Igen, az általunk készített bélyegzőgumi használható oldószeres bélyegzőfestékekkel is. Szemben a polimeres gumikkal, amelyeket szétmar az ilyen festék, ezek a gumik bírják az ilyen igénybevételt. Ebben az esetben blanco (üres, festék nélküli) filc párnával kell kérje bélyegzőjét és vásároljon hozzá gyorsanszáradó festéket.

Mennyibe kerül, ha gyorsan vagy még gyorsabban szeretném a bélyegzőt kérni?
A bélyegzőkészítés alapideje is nagyon gyors, nyitvatartási időnkben 4 órán belüli. Ez az elméleti maximum, de az esetek túlnyomó részében ennél lényegesen korábban átvehető az elkészült bélyegző, de garanciát 4 órára vállalunk.
Azonban, ha Önnek nagyon sürgős a készítés és biztosan kézhez akarja kapni perceken vagy órákon belül, akkor célszerű az 5 perces opciót választani, amelynek felára bruttó 1.000,- Ft. Ez garantálja Önnek, hogy bélyegzője elsőbbséggel készüljön el, a visszaigazolás után nagyjából 5 perc múlva már átvehetők ezen bélyegzők.