GYIK

Kérhetem a vásárlásom személyes átvétellel?
Igen, amennyiben szeretné személyesen átvenni a megrendelt árut, azt nyitvatartási időnkben (H-Cs.: 10:00-12:00 és 12:00-16:00) teheti meg.

Rendelhetek személyesen az üzletükben is?
Természetesen rendelését leadhatja üzletünkben is, hiszen ez nem csak egy webáruház, hanem egy 1995 évben nyitott bélyegző szaküzlet. Akár a készítést is megvárhatja, ez általában kb. 5 percet vesz igénybe kérésének megfelelően. Jó azonban tudni, hogy webáruházas rendelés esetén számos kedvezményt találhat, ezek kizárólag az online felületen érhetők el.

Vásárolhatok hitel/bankkártya nélkül?
A vásárláshoz nincs szükség semmire, a rendelése ellenértékét átvételkor kell megfizetni készpénzben, bankkártyával  vagy előreutalás esetén banki átutalással.

Vásárolhatok hitel/bankkártyával üzletükben?
Üzletünkben fizethet bankkártyával/hitelkártyával.

Szeretnék kész tervet küldeni, hogyan tehetem?
A termékoldalon talál fájl küldési lehetőséget, rendelésével együtt megkapjuk a feltöltött anyagot.

Gyorsan száradó festékkel szeretném használni bélyegzőm, tehetem?
Igen, az általunk készített bélyegzőgumi használható oldószeres bélyegzőfestékekkel is. Szemben a polimeres gumikkal, amelyeket szétmar az ilyen festék, ezek a gumik bírják az ilyen igénybevételt. Ebben az esetben blanco (üres, festék nélküli) filc párnával kell kérje bélyegzőjét és vásároljon hozzá gyorsanszáradó festéket.

Milyen gyorsan készül el a bélyegzőm?
A bélyegző alapesetben 1 nyitvatartási napon belül készül el. Ez az elméleti maximum, de az esetek túlnyomó részében ennél lényegesen korábban átvehető az elkészült bélyegző.
Azonban, ha Önnek sürgős a bélyegző készítés és biztosan kézhez szeretné kapni aznap, akkor célszerű az 1 órás opciót választani amelynek felára bruttó 1.000,- Ft. Ez garantálja Önnek, hogy bélyegzője elsőbbséggel készüljön el, a visszaigazolás után kb. 1 órával átvehetők ezen bélyegző. Ez az opció aznapra 15 óráig érhető el.