FIGYELEM!

Vállalkozásunk határozatlan ideig
nem üzemel.
Megrendeléseket nem fogadunk! 

 

-

Aláírás bélyegző készítés - segítség

Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani az aláírás bélyegző megrendeléséhez. Kérem olvassa el az alábbiakat:

Válassza ki, hogy melyik bélyegzőtípus a legmegfelelőbb Önnek a készítéshez. Fontos, hogy illeszkedjen az aláírás méretéhez, tehát ha pl. az aláírás 3,5 cm széles és nem magasabb 1,4 cm-nél, akkor jó választás a C20 vagy 4911-es házak valamelyike. Ha ennél nagyobb, akkor a következő méret és így tovább.

Colop C20 és Trodat 4911: maximális méret 14x38 mm
Colop C30 és Trodat 4912: maximális méret 18x47 mm
Colop C40 és Trodat 4913: maximális méret 22x58 mm

Csatolja a beszkennelt aláírást a rendelési lap alján (a kiválasztott bélyegzőtípus rendelési lapja alsó felében találja a lehetőséget).

A szkennelés minimum 600 dpi felbontással történjen. Fehér papíron egy vékony, de sötét tollal írjunk alá úgy, hogy a vonalak ne "szakadozzanak szét". Célszerű az eredeti aláírásnál nagyobb méretben aláírni és azt szkennelni be, így a bélyegzőn kicsinyítés után az aláírás szép vékony vonalú lesz. Célszerű az ilyen bélyegzőket kék festékpárnával kérni. Természetesen a megrendelésben ebben az esetben a bélyegző szöveg sorait nem kell kitölteni.

Az alábbi képen egy rossz mintabeküldési példa látható, a vonalak elvékonyodnak, így a bélyegzőn is eltünedezhetnek:

Az alábbi képen egy alacsony felbontással szkennelt (150 dpi) rossz minta látható. Ilyenkor kockásodik a szöveg a bélyegzőn, ezért minimum 600 dpi-vel kérjük a kép beküldését:

És álljon itt egy tökéletes aláírásbélyegző minta. 
Vékony tűfilccel készüljön az aláírás, sötétkék vagy fekete színnel és az eredeti aláíráshoz képest 1,5-2x-es mérettel írjunk alá:

Ennek eredménye egy eredeti aláíráshoz  megszólalásig hasonlító, tökéletes aláírás bélyegző lesz.

Ami nem jó még a rendeléshez: 

  • aláírási címpéldányról szkennelt alacsony felbontású kép. Pláne nem jó az aláírási címpéldányról készült másolat szkennelése
  • nem fehér papírról szkennelt, rosszul kivehető aláírás

Fontos, hogy egy szkennelésen legyen legalább 3 aláírás, amiből a szakember választhatja ki a legmegfelelőbbet. Ajánlott az eredeti aláírás méretet is rátenni. 

Ha ezeket betartjuk, akkor egy minden szempontból megfelelő aláírásbélyegzőnk lesz.